Privacy Statement – nb

Personvernerklæring

Personvernerklæring Farmer Solidarity

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor våre sympatisører og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres på hjemmesiden av den enkelte sympatisør, eller ved å sende en E-mail til responsible@farmersolidarity.com

Solidaritetserklæring

Fra våre sympatisører innhenter vi navn, bostedsland, Postnummer, foretrukket språk og e-post adresse. Disse opplysningene er grunnlaget for å informere offentlig om graden av solidaritet på Europeisk nivå, på et enkelt land og på postnummer.

Rapporteringen viser ingen personopplysninger, bare antall og % på valgt rapporteringsnivå.

Dine persondata deles ikke med tredjepart.

Ved avsluttet solidaritetserklæring slettes dine personopplysninger fra våre registre.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.